Wolf Camper

Elsker du at dyrke friluftslivet, eller er det i hvert fald noget, du ønsker at dyrke mere af i fremtiden, så skal du kende til det populære outdoor brand, Wolf Camper. Wolf Camper er et af de mest elskede outdoor brands i Danmark, og det er slet ikke så underligt, for produkterne fra Wolf Camper er skabt ud fra deres kunders ønsker og behov. Wolf Camper sælger alt, hvad du skal bruge, når du skal ud i det fri - tøj, der er åndbart og behageligt, telte og soveposer samt underlag, som gør det komfortabelt at overnatte i det fri, og rygsække, som har plads til alt det, du skal have med på tur. Du kan se hele vores udvalg af Wolf Camper produkter lige her på siden.

Wolf Camper – din billet til den gode naturoplevelse

Wolf Camper producerer friluftsprodukter af den højeste kvalitet, og de har mere end 25 års erfaring indenfor deres felt. De er med garanti Danmarks mest innovative outdoor brand, hvilket blandt andet skyldes deres tætte samarbejde med deres kunder, som bidrager til nye ideer og et utroligt godt kendskab til kundernes behov. 

Wolf Camper har fokus på at producere friluftsprodukter, som er funktionelle og behagelige at have på. Det vil blandt andet sige, at der er lagt mange kræfter i, at produkterne skal være åndbare og beskyttende, så at man kan få det bedste ud af sin oplevelse ude i naturen. Produkterne er skabt i et tidløst design og i holdbare materialer og kan derfor bæres i mange år. 

En ting, som Wolf Camper er specielt kendte for, er, at de sørget for at fjerne de dyre mellemled i deres processer, således at de er i stand til at tilbyde deres kunder kvalitetsprodukter til fornuftige priser. 

Wolf Campers udvalg af produkter består blandt andet af al den nødvendige beklædning til at dyrke friluftslivet som eksempelvis holdbare og behagelige vandrestøvler, varmt tøj, som kan holde dig varm, når du er udenfor i de koldere måneder, regntøj, som kan holde til stort set alle niveauer af vind og vand, og meget andet. 

Det er dog ikke kun beklædning, som Wolf Camper sælger, men også alt andet udstyr, som er nødvendigt, når man er ude i det fri. Deres udvalg består eksempelvis af telte, soveposer og rygsække. 

Det skal du pakke, hvis du skal overnatte i det fri

Der er en række basale ting, som det er nødvendigt, at du pakker, hvis du skal ud og sove i det fri. 

 

Telt

 

Hvis der ikke er mulighed for at sove i shelter, der hvor du skal overnatte, så skal du pakke et telt. Du finder vores udvalg af Wolf Camper telte lige her.

 

Sovepose

 

En sovepose er uundværligt, hvad enten du skal sove i shelter eller i telt. Wolf Camper laver soveposer til både sommer og vinter. 

 

Liggeunderlag

 

At investere i et liggeunderlag er med til at sikre, at du får den nødvendige søvn i det fri. Når du skal vælge liggeunderlag, skal du beslutte dig for, hvor tungt underlaget må være, og hvor meget det må fylde, for der er nemlig forskel på underlagenes vægt og størrelse. Du er derfor nødt til at vurdere, hvad der bliver mest behageligt for dig at bære rundt på.  

 

Rygsæk

 

Det er vigtigt, at du får valgt en god rygsæk, som er behagelig at bære, og som er holdbar. Hvilken slags rygsæk, du skal investere i, afhænger af, hvad du skal – det kan eksempelvis anbefales at investere i en ordentlig vandrerygsæk, hvis du skal ud og vandre, mens dette ikke er lige så nødvendigt, hvis der kun er tale om én overnatning i det fri, hvor du ikke skal gå så meget. Sørg dog altid for, at der er godt med plads i rygsækken, da man ofte skal have en del ting med, når man skal overnatte i det fri. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen