Økser og save

Økser og save fås til skarpe priser 

Her på siden finder du et stort sortiment af økser og save, som kan bruges til forskellige formål. I sortimentet finder du nogle af markedets mest populære brands, hvilket er din sikkerhed for, at produkterne er af høj kvalitet. Uanset om du skal bruge en økse eller en sav til at lave et lejrbål på udflugten, til at kløve brænde eller til at bygge dit eget sovested i skoven, så har vi det rette grej til dig. Vi har nemlig sørget for at lave udvalget tilpas bredt, så det kan matche flere forskellige behov.

spar 30%
Pack Axe
334,95 234,95 DKK
spar 11%
Dixie Økse 14
228,95 203,95 DKK

Er du på udkig efter nye økser og save, så kan du med fordel tjekke udvalget ud her på siden med det samme. 

Økser og save med stor anvendelighed 

Teamet bag friluftsnørd.dk er specialister i friluftsudstyr. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på produkterne her på siden, idet vi ønsker at tilbyde dig de bedste økser og save på markedet. 

Fælles for alle produkterne er, at de har en stor anvendelighed, hvilket gør dem brugbare for mange forskellige kunder. Det spiller altså ingen rolle for os, om du skal bruge en økse og en sav på en overlevelsestur eller blot som redskaber til havearbejde. Det vigtigste for os er derimod, at du bliver tilfreds med produktet, hvorfor alle ting her hos os er nøje udvalgt. 

I udvalget af økser og save finder du flere forskellige modeller. Du skal derfor sørge for at vælge den model, der passer bedst til dine behov. Der findes eksempelvis to forskellige former for økser: Én, der kan benyttes med en hånd, samt en, der skal benyttes med to hænder. Hvis du klikker på billedet af et produkt, bliver du ledt til forhandlerens side, hvor du kan finde mange flere informationer om det specifikke produkt. 

Få en konkurrencedygtig og god pris her hos os 

Du kan med fordel vælge at handle på internettet, idet du slipper for at skulle stå i lange køer og overholde særlige åbningstider. Vi har nemlig altid åbent, og det tager ikke andet end få klik, før din bestilling er gennemført. 

Vi har gjort det meget nemt for dig, idet vi har samlet en oversigt over de bedste økser og save på markedet. Dette er vurderet ud fra de mest anerkendte mærker samt bedste priser. Produkterne er indhentet fra de førende webshops inden for friluftsudstyr i Danmark. 

Handler du her hos os, er du altså garanteret at få et produkt af høj kvalitet til en god pris.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen