Lystfisker

Er du nybegynder og leder efter alt det nødvendige grej til at komme i gang med at lysfiske, eller er du erfaren inden for fiskeri og er bare på udkig efter nyt grej til samlingen, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du alt det nødvendige udstyr til fisketuren, da vi har alt lige fra fiskestænger til waders. Vi har indsamlet de bedste tilbud på kvalitetsudstyr på diverse danske online forhandlere, så at du kan finde lige netop det produkt du leder efter til den bedste pris der findes på nettet. Så bliver du hurtigt klar til din næste fisketur!

spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 40%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
Savage Gear SG8
1199,95 599,95 DKK
spar 50%
spar 49%
spar 50%
Savage Gear SG8
1199,95 599,95 DKK

På Friluftsnoerd.dk finder du alt, hvad du skal bruge til lystfiskeri og mere til

 

Her på siden har vi samlet de bedste priser på grej til lystfiskeri fra diverse danske online forhandlere. Det betyder, at du her finder et overskueligt overblik over de bedste tilbud. Så spar dig selv tiden ved at lede rundt omkring på nettet efter det fiskeudstyr, du søger, og tag et kig på vores side i stedet.

 

I tvivl om hvad du mangler af udstyr til lystfiskeri? Tjek vores huskeliste ud!

Er du nybegynder og ved ikke helt hvilket udstyr, det kræver at lystfiske så så tag et kig på vores liste med forslag til udstyr til lystfiskeri.

 

Fiskestang

Det siger lidt sig selv at for at fiske, så er man nødt til at have en fiskestang. Der findes masser af forskellige fiskestænger på markedet og dermed også mange forskellige mærker. Når du skal købe fiskestang, så skal du være opmærksom på dens længde, for jo længere fiskestangen er, jo længere kan du også kaste, men en lang fiskestang udsættes også for en større belastning. Dermed afhænger længden også af typen af fiskeri. 

 

Hjul

Hvis du kun fisker et par gange om året, er der ingen grund til at gå ud og investere i et dyrt hjul. Så længe at du vedligeholder hjulet, så kan du sagtens have det i mange år – også selvom det er i den lavere ende af prisklassen. 

 

Line

Når du skal fiske, får du selvfølgelig brug for en line. Der findes flere forskellige varianter af liner som eksempelvis nylonlinen og fletlinen. Manger holder specielt meget af fletlinen.

 

Endegrej

Blink, spinnere, jigs, forfang, woblere osv. har alle til formål at lokke fiskene til. Da der er så meget forskelligt grej, som har til formål at få fiskene til at bide på, bør man prøve sig frem, men meget af grejet er også udviklet til anvendelse specifikke steder. Eksempelvis er spinnere udviklet til fiskeri i sø og å, mens blink er udviklet til fiskeri i både sø, å og hav. 

 

Madding

Du kan selv finde nogle orme, som kan bruges som madding, men du kan også sagtens købe Powerbait, som er det bedste alternativ til en orm. 

 

Fangstnet

Det kan være en rigtig god ide at medbringe et fangstnet på fisketuren, så at du kan hive fisken op af vandet og ind i nettet. Så er der mindre risiko for, at fisken pludselig undslipper ved at hoppe af krogen.

 

God påklædning

Husk at klæde dig efter vejret når du skal ud og fiske. Er der høj sol og høje temperaturer, så er det en god idé at lade den varme jakke blive hjemme og i stedet taget noget let og løst tøj på. Samtidig er det en god, som supplement til solcremen, at tage en kasket på, så at du undgår at blive forbrændt af solen. Når det er køligere i vejret kan det være en fordel at investere i vandafvisende bukser, da bukserne ellers nemt kan blive kolde at have på, hvis de bliver våde. Hvis der er rigtig koldt udenfor, så kan det endda være nødvendigt med noget langt undertøj.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen