Jagt

Leder du efter nyt udstyr til jagt, og ønsker du at gøre et helt fantastisk kup, så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet de bedste priser og tilbud på alt til jagt. Vi har indsamlet de billigste priser fra forskellige danske online forhandlere på både jaggtøj, jagtudstyr og våbentilbehør, så du finder med garanti lige det, du går og mangler til den næste jagttur her på vores side. Du kan finde priser på jagttøj til både mænd og kvinder, priser på høreværn og skydebriller samt priser på rensesæt til våben.

spar 34%
spar 11%
spar 40%

Alt hvad du skal bruge til jagt – til billige penge

Her har vi samlet de bedste priser, du kan finde online på al nødvendigt udstyr til jagt. Vi har både jagttøj, jagtudstyr og våbentilbehør, så at du kan blive topklar til den næste jagttur. 

Jagttøj

Under kategorien ’Jagttøj’ finder du de billigste priser på beklædning, der er beregnet til jagt. Med tøj, der er beregnet til jagt, kan du camouflere dig godt og samtidig have det behageligt på jagtturen. Kvalitet og funktion er vigtigt, når man skal købe jagttøj, men tøjets udseende er også utroligt vigtigt, og det er der mange, der desværre underkender. Udseendet på jagttøjet er vigtigt, for det skal gøre det muligt for dig at camouflere dig og ikke blive set af dit bytte. Det er ikke altid, at det er nødvendigt, at dit jagttøj har camouflage, da mange typer vildt primært reagerer på bevægelse, men det kan aldrig skade at investere i jagttøj med camouflage, og i nogle tilfælde er det altså en nødvendighed. 

Jagtudstyr

Du kan finde et enormt bredt udvalg af udstyr til jagt under vores kategori ’Jagtudstyr’. Her kan du blandt andet finde både høreværn og skydebriller, jagttårne og jagtstole, kikkerter, produkter til våbenpleje og meget mere. Et godt høreværn er særligt vigtigt, når du skal på jagt. Larmen fra skud er meget høj og kan give varige høreskader, hvis man ikke sørger for at beskytte sine ører ordentligt. Støj over 80 decibel kan give varige høreskader, og faktisk afgiver et geværskud en larm, der næsten svarer til det dobbelte. Du kan enten vælge at investere i et almindeligt høreværn til jagt, eller også kan du vælge at investere i et elektronisk høreværn til formålet. Et almindeligt høreværn til jagt lukker al lyd ude, mens et elektronisk høreværn kun lukker alt for høje lyde ude. Det kan være en fordel at have et elektronisk høreværn på, når man er på jagt, så man kan høre, hvad der foregår omkring en – det kan være en fordel både af sikkerhedsmæssige hensyn, men også fordi det kan være rart at kunne kommunikere med sin jagtmakker.

Våbentilbehør

Under vores kategori ’Våbentilbehør’ finder du blandt andet lerduekastemaskiner. Med en lerduekastemaskine kan du øve dig i at skyde og forbedre nøjagtigheden af dine skud med riffel eller haglgevær. Lerduekastemaskinen affyrer en lerdue, som skytten skal forsøge at ramme med skud. Ved at træne med en lerduekastemaskine kan du øve dig på at skyde på et bytte i bevægelse. Det kan både være dyr på jorden og i luften. Der findes mange forskellige slags lerduekastemaskiner, og de har meget forskellige egenskaber. Nogle lerduekastemaskiner kan affyre flere lerduer på én gang, mens andre kun kan affyre én lerdue ad gangen. Nogle lerduekastemaskiner har hjul, mens andre ikke har. Det er op til dig at vurdere, hvad du har behov for. Skal du eksempelvis let kunne transportere lerduekastemaskinen frem og tilbage, kan det muligvis være en fordel, at den har hjul. Man kan både få elektroniske lerduekastemaskiner og manuelle lerduekastemaskiner, som også kaldes håndkastere. Håndkastere er en del billigere end elektroniske lerduekastemaskiner.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen