Beklædning

Det er nødvendigt med den rette beklædning, når man skal ud og dyrke og nyde frilutslivet. Derfor finder du tøj beregnet til al slags vejr lige her på siden. Vi har tøj, der er perfekt både til de varme dage, de kolde dage, de dage, der regner, og de dage, der blæser. Hos os finder du altså den helt rigtige beklædning til din næste tur ud i det fri, så at du kan holde dig både tør og varm. Vi har samlet de bedste priser og de bedste tilbud på beklædning beregnet til friluftslivet. Priserne har vi indsamlet fra forskellige online forhandlere, så du finder produkterne allerbilligst lige her på siden.

spar 20%
spar 20%
spar 23%
spar 20%
spar 20%

På Friluftsnoerd.dk finder du den rette beklædning til al slags vejr

Når man skal ud og dyrke friluftlivet, så er noget af det vigtigste næsten, at man har den helt rigtige beklædning på. Det betyder, at det tøj, man har på, passer til det aktuelle vejr. For der er ikke noget, der kan ødelægge en vandretur i godt vejr, som når man har taget alt for meget tøj på og derfor ikke kan tænke på andet end hvor meget, man sveder. På den anden side er der heller ikke noget, der kan ødelægge en aften ved bålet på en kold efterårsdag, som når man har taget alt for lidt tøj på og derfor sidder og fryser helt ind til benet. Den rette beklædning er derfor essentiel, hvis man vil have det bedste ud af turen ude i det fri.

 

Vinterjakken – et must når du skal holde varmen om vinteren

Når du skal opholde dig udenfor, når vejret er ekstra koldt, så er vinterjakken næsten den vigtigste beklædningsdel at have på. Din vinterjakke skal både kunne holde dig varm og være behagelig at have på. Den skal have den funktionalitet, den pasform og det design, som du har behov for, så at du kan bruge den i mange år. Derfor er det også nødvendigt, at du tænker dig om, inden du køber den vinterjakke, der er trendy lige nu, for vil du have lyst til at have den på om et år, når den ikke længere er på mode? 

 

Der findes mange forskellige slags vinterjakker på markedet. Eksempelvis er der den utroligt populære parka, som typisk åbnes foran med en lynlås, har en hætte og har en længde, der går til hoften eller midt på låret. Mange forskellige brands producerer denne slags vinterjakke inklusiv det verdenskendte brand Canada Goose. Canada Goose har et bredt udvalg af parkaer i forskellige designs og farver, men de har alle det til fælles, at de vil sørge for, at du holder varmen. Brandet Pajar producerer også nogle enormt lækre parkaer, som ligesom parkaerne fra Canada Goose nok skal holde dig varm selv i de koldeste temperaturer. En anden populær type vinterjakke er dunjakken. Som navnet antyder, så er dunjakken fyldt med dun, hvilket gør den ekstra varm at have på. Dunjakken fås i forskellige længder og farver. Et populært brand, som blandt andet producerer dunjakker, er brandet Fjällräven. Dunjakkerne fra Fjällräven er super lette og komprimerbare, så de er lette at tage med på ture, hvor temperaturen måske kan skifte, og jakken derfor skiftevis tages af og på. 

 

Regntøj – et must når vejret er vådt

Uanset om det regner om efteråret eller foråret, så er det aldrig rart at blive våd, for man kan enormt hurtigt blive kold, når al ens tøj er vådt. Derfor er det vigtigt at have et ordentligt sæt regntøj og nogle gode gummistøvler. Det kan være en fordel at vælge en regnjakke med hætte, så at du ikke får regnen lige i ansigtet og i øjnene – specielt når der også er lidt vind. Vælg også gerne regntøj, som kan snøres ind ved åbningerne, så at der hverken kan trænge vind eller vand ind. I vores udvalg af regntøj finder du regntøj fra populære mærker som Fjällräven, Helly Hansen, Patagonia, The North Face og mange andre.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen