Camping

Skal du snart afsted på camping, så er du selvfølgelig nødt til at tjekke, om du har alt det nødvendige campingudstyr og lidt til. For der skal jo det helt rigtige udstyr til for at fuldende camping oplevelsen, og alt det udstyr finder du altså lige her på siden - og tilmed til de allerbedste priser. Vi har udstyr både til bilen og selve campingvognen i vores udvalg men også sådan noget som solsenge, campingborde og campingstole. Vi har indsamlet de bedste priser på de produkter, du ser her på siden, så at du kan finde dem billigst her hos os. 

Alt hvad du skal bruge til campingturen, finder du her på Friluftsnoerd.dk

For at være sikker på at man får mest muligt ud af sin campingtur, så er det rigtig vigtigt, at man har udstyret i orden. Det kan være alt lige fra fortelt til campingborde og campingstole. Hvad du har brug for, når du skal på camping, ved kun du, men uanset hvad det er, du står og mangler, så finder du det med garanti lige her på siden. Og vi har selvfølgelig sørget for at indsamle de billigste priser på de produkter, som du ser her hos os. 

Campingmøbler – find campingborde og campingstole her hos os

Det er rigtig rart at kunne slå bord og stole op, når man er på camping, så at man kan sidde ved et bord og spise, spille kort og meget andet. I vores udvalg af campingborde finder du naturligvis mange forskellige slags borde fra forskellige mærker. Fælles for dem alle er dog, at de kan slås sammen, så at de er nemme at transportere. Ligesom med bordene så består vores udvalg af campingmøbler også af vidt forskellige slags campingstole. Nogle af campingstolene har et meget standard design, mens andre campingstole er både polstrede og har kopholdere. Alle campingstolene kan naturligvis, ligesom campingbordene, nemt slås sammen. Udover campingbordene og campingstolene finder du i vores udvalg også lækre sammenfoldelige solsenge. Vores solsenge er af mærker som Isabella, WeCamp og Crespo. Det skal ikke undervurderes at kunne lægge sig ud på en solseng og sole sig lidt, når vejret er godt. Det er en rigtig god måde at slappe helt af på, hvor man kan få ladet sine batterier godt og grundigt op.  

Find alt det praktiske til bilen og campingvognen 

Vi har stort set alt det nødvendige udstyr til bilen og campingvognen, når den skal stå på campingtur. Vi har eksempelvis vindafvisere til bilens vinduer, så at der ikke kommer træk i bilen og regn og sne ind af vinduerne, når vinduerne står på klem. Derudover har vi også termomåtter, som kan sættes på forruden og på vinduerne i bilen. Termomåtter reflekterer solens stråler så ved at sætte termomåtter op i bilen på varme dage, hvor bilen står ude i solen, så undgår du, at bilen bliver alt for varm indeni og dermed ubehagelig at køre i. Termomåtter virker også isolerende på kolde dage, så at bilen ikke bliver for kold at sidde i. 

Vi har også campingspejle i vores sortiment. Et campingspejl sættes på din bils sidespejl, så at du kan få bedre udsyn til bilerne, der kører bag dig, når du kører med en campingvogn. På denne måde kan du undgå farlige situationer i trafikken. Vores campingspejle er lavet til at kunne sidde på sidespejlene af forskellige mærker og modeller af biler, så du skal være opmærksom på, når du køber campingspejle, at de skal passer til din bil. Til campingvognen har vi eksempelvis små trapper, som gør det nemmere at komme op i campingvognen, vinduesmarkiser til campingvognens vinduer, tagluger og vippevinduer og meget, meget mere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen