Sådan styler man ens smykker til ens outdoor outfit

Sådan styler man ens smykker til ens outdoor outfit

Sådan styler man ens smykker til ens outdoor outfit

For nogle kan det være en svær proces at skulle style ens smykker. De skal passe til håret, outdooroutfittet, og de trends og tendenser som hele tiden skifter.Smykker giver et personligt look, og er med til at hæve ens outfit til næste niveau. Konstant kommer der mange nye og forskellige trends og tendenser frem, så er man til noget trendy, sporty, klassisk eller feminint, så kan det altid være spændende at udforske ens egen personlige stil. Læs med her i artiklen for at lære mere om, hvordan man kan style hverdagens smykker. Dette indhold er sponsoreret

Øreringe drager opmærksomhed

Det skønne ved øreringe er, at de findes i så mange former, størrelser, materialer og farver. Stylingen af ens øreringe afhænger både af ens outfit og ens frisure. Til en helt almindelig hverdag, hvor man skal ud i naturen, der kan et sikkert valg være at vælge et par ørestikker. Hvis man derimod skal til et mere festligt event, så kan man med fordel vælge nogle øreringe, som er larmende til ens festlige outfit, da det kan være med til at skabe blikfang.

Vælger man at sætte ens hår op i en knold eller en hestehale, så bør man gå all in på nogle flotte og store øreringe, da de kan være med til at fremhæve ens ansigt. Vil man derimod have ens hår til at hænge nede, eller har man mange krøller, så vil et par store ørestikker eller nogle hængeøreringe være et godt valg. Smykker er ikke kun til festlige begivenheder. Smykker er til alle typer af kvinder, også dem som elsker at få jord under neglene. Smykker kan være med til at give helt forskellige looks, og kan også give et boost i ens selvtillid.

Det klassiske armbånd

Smykker gør ens outfit mere iøjnefaldende. Er man typen, som elsker et simpelt og klassisk outdoor look, så kan man med fordel vælge at style ens håndled med en enkelt eller to kæder ved siden af hinanden. Man kan med fordel også vælge et vedhæng, som symboliserer noget for én. Er man mere til et larmende udendørs look, så kan man vælge nogle større og chunky armbånd. Ønsker man derimod ikke særlig meget opmærksomhed, så kan man vælge nogle armbånd, som passer til de smykker, som man ellers ville bære.

Vis personligheden frem med en halskæde

Halskæder giver ofte et statement. Statement smykker er virkelig blevet et stort hit. Uanset hvilket look som man er til, så kan man finde et vedhæng og en kæde, som kan være med til at udtrykke ens personlighed. Man kan med fordel også vælge at kombinere flere kæder i forskellige længder. 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen