Padel tennis – kan også være outdoor

Padel tennis – kan også være outdoor

Padel tennis – kan også være outdoor

Padel tennis er en meget populær sport i disse år, og nye padel tennis haller skyder hele tiden op i byer landet over. Og det med god grund, for padel tennis er sporten hvor alle kan være med, og hvor du kombinerer motion, spænding og socialt samvær. Som nævnt bygges der mange nye padel tennis haller hvor man spiller padel tennis indendørs. Men for dig der elsker friluftliv er der godt nyt, padel tennis kan også spilles på udendørs baner, og disse udendørs baner bliver der også anlagt flere og flere af.

Det er selvfølgelig ikke en klassisk friluftsaktivitet som at ro i kano, lave bål og sove i shelter, men en rigtig god mulighed for at kunne være udendørs og være aktiv i frisk luft en time eller to i de perioder hvor der ikke er plads til længere friluftsture.

Padel tennis udstyr

Som med så meget andet inden for sport, friluftsliv og ja nok de fleste hobbyer og fritidsinteresser, giver det godmening at investere i lidt udstyr, hvis du spiller padel tennis jævnligt. For at spille padel tennis kræves der et par sko, løbe sko eller padel sko, et padel bat, padel bolde og så noget sports eller fritidstøj.

Et par gode løbesko gør det ofte godt et langt stykke hen af vejen, men vælger du at købe et par padel sko, får du lige lidt ekstra. Det ekstra er blandt andet at skoene står godt fast på padel underlaget, samtidig med man kan få lidt glid hen mod bolden. Ud over det giver skoene rigtig god støtte til dine ankler og led, og beskytter dig dermed mod skader.

Padel battet er også en vigtig ting i padel tennis, og kan være ret afgørende for hvordan du performer, hvor længe du kan holde til at spille og om du får overbelastningsskader. Vi anbefaler at du læser denne padel bat guide, så er du bedst muligt rustet til at vælge det bat der passer bedst til dig.

Køb også dine egne padel bolde. De ligner til forveksling tennis bolde, men det er ikke 100% det samme. Der er fx et andet lufttryk i, der gør at de bouncer anderledes end en tennis bold. Over tid vil boldene dog miste lidt af trykket, men køber du dine egne bolde, kender du dem og deres bounce, og du lærer hurtigt at fornemme hvornår det er tid til udskiftning.

få nyhedsbrevet

Til toppen