Omfavn dit indre friluftsmenneske 

Omfavn dit indre friluftsmenneske 

Omfavn dit indre friluftsmenneske 

Naturen er et skønt sted, som byder på meget mere, end vi lige går og tror. Den bliver dog ofte ikke værdsat særlig meget, og folk kommer nemt til at tage naturen og de muligheder, den tilbyder, for givet. Det er svært at ændre på dette fra dag til dag, men vi kan begynde at implementere naturen i vores hverdag. Dette kan gøres på rigtig mange måder, hvad end det er med en daglig gåtur, eller om det er med madlavning i naturen. Det er helt op til dig selv og dine ønsker.

Naturen byder som sagt på rigtig mange muligheder, og mulighederne er faktisk nemmere at indfri, end man skulle tro. Hvis man kigger på madlavning, tænker de fleste nok, at det er svært at foretage sig ude i naturen – man har jo ikke elektronik eller nogle af sine vante køkkenmaskiner. Det er dog slet ikke så svært. Det eneste, man mere eller mindre skal bruge, er et gasblus og noget at lave maden i – og så selvfølgelig maden selv. Det er nemt, enkelt og giver en fantastisk friluftsfølelse.

Madlavning er langt fra den eneste mulighed, du har. Du kan også gå ture alene eller sammen med familien eller endda begynde at samle svampe eller andre lækre ting. For børnene eller de barnlige sjæle er der også masser af mulighed for leg i naturen. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til leg i naturen.

Fantasi spiller faktisk ind i rigtig mange andre aspekter i naturen, og ikke kun i sjov og leg. Fantasien er nemlig det eneste, der sætter grænser for, hvad du kan i naturen, og hvad du kan bruge den til. Den kan bruges til alt fra ferier til en tur på ti minutter, og så kan den bruges af alle aldre. 

Der findes ikke mange ting, der har de samme egenskaber og muligheder, som naturen har. Som sagt er vi blevet lidt for dårlige til at udnytte det, men det kræver faktisk slet ikke så meget at lave om på det. Det eneste, det kræver, er bare, at vi omfavner naturen for, det den er, og ikke fokuserer på de ting, den ikke har. Nej, der er ikke elektronik, fjernsyn og computere, men der er så meget andet, som er uhyre livsbekræftende. 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen