Friluftslivet kan være dyrt

Friluftslivet kan være dyrt

Friluftslivet kan være dyrt

Friluftslivet kan være ufatteligt skønt – det er mange mennesker enige i. Desværre er det ikke altid det billigste at have friluftshobbyer. Mange friluftshobbyer – som for eksempel jagt, fiskeri og sejlads – er hobbyer, hvor man gerne skal lægge et større beløb for nyt udstyr - i forhold til mange håndværkshobbyer. Det er for eksempel noget dyre at købe sig en ny fiskestang i forhold til at købe et nyt sæt strikkepinde. Det kan derfor godt gøre lidt ondt i pengepungen, når man bliver nødt til at købe nyt udstyr. Derfor er det en god ting, at der findes firmaer som Klarna på afbetaling.

Tjener du kassen, har du nok ikke brug for en afbetalingstjeneste, men ikke alle mennesker har muligheden for at have en god opsparing. Står du pludseligt med en fiskestang, der er fuldstændig ødelagt og skal snart ud at fiske, men har du ikke en opsparing, hvor der lige er pengene til en ny fiskestang her og nu, så kan det være en god mulighed at købe det på afbetaling.

Det behøver selvfølgelig ikke være en fiskestang. Går du på jagt og er din riffel gået i stykker – eller har du færre patroner, end du regnede med? Måske er motoren lige gået i din båd og du har lovet gutterne en tur på søen i weekenden? Der kan ske rigtig mange ting, som gør, at man nogle gange har brug for at købe noget på afbetaling. Det er ikke altid pengene slår til med det samme, og har man ikke haft muligheden for at spare en masse penge op til sin friluftshobby, kan afbetalingstjenester være et godt alternativ.

Med en afbetalingstjeneste deler du den større betaling ud i mindre bider, hvilket kan gøre det hele lidt mere overskueligt, så man ikke pludseligt står med et stort minus på kontoen. Du betaler herigennem et fast beløb om måneden, indtil beløbet er betalt af. Du kan derfor få din nye fiskestang, din riffel, eller motordele til din båd med det samme, selvom du ikke har pengene til det lige nu – du betaler det bare over en længere periode. Det månedlige beløb og længden på afbetalingen er meget forskellig – især i forhold til størrelsen på det lånte beløb – men du kan med sikkerhed finde en løsning, som passer til dig og din økonomi.

Friluftshobbyer kan være dyre, og der kan komme uforudsete udgifter, men det kan der jo med så mange ting – hverdagsting som din bil eller måske dit køleskab, går også nogle gange i stykker og skal fikses ret hurtigt. Så det er bestemt ikke, fordi man bare skal lade være med at have en hobby. Din hobby er med sikkerhed alle pengene værd, for dig. Mon ikke du hurtigt glemmer de lånte penge, når du igen mærker vinden i dit ansigt, når du er ude at sejle, eller når du mærker glæden ved at have skudt et rådyr eller fanget en fisk? En afbetalingsløsning gør, at du er fri for at have ondt i maven over at have minus på kontoen, så du kan nyde din friluftshobby, som det er meningen, den skal nydes.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen