Find hundeskov gratis nær dig på dyreportal.dk

Find hundeskov gratis nær dig på dyreportal.dk

Find hundeskov gratis nær dig på dyreportal.dk

Kom ud i det blå og forkæl alle sanserne hos både dig og din firbenede ven. Det er slet ikke så svært at dække alles behov på samme tur, når bare du ved hvor du kan støve den nærmeste og mest passende hundeskov op henne.

Kom ud i det blå med din firbenede ven

Hvis du er typen der næsten ikke er til at holde derhjemme og med det samme du har fri fra dagens arbejde bare vil afsted ud i det blå, så kan det være nødvendigt at finde løsninger for dig som samtidig også kan sørge for at din hund også kan komme lidt væk hjemmefra i løbet af dagen.

Som hundeejer har du sikkert allerede hørt om hundestrande og hundeskove, men det kan være at du endnu ikke er taget afsted for at opdage disse, fordi du ikke helt har kendt til deres beliggenhed. På dyreportal.dk har de sørget for at du let kan finde frem til den mest nærtliggende hundeskov i det område du befinder dig.

Der findes en hundeskov der passer til alle, uanset behov

Hunde er meget forskellige og det kan derfor også være forskelligt hvilke behov der skal dækkes ind ved en hundeskov og det er endda alene ved at se på hundens behov. Samtidig er det ikke en dårlig idé at finde et hundeområde som du selv vil knuselske hele turen rundt, for på denne måde vil I begge kunne vende snuderne hjem efter en god tur ud i det blå med en følelse af at det vare lige som det skulle være det hele.

Grunden til at det er vigtigt at se på hvilken slags hund du har i forhold til område er, at der er forskel på de forskellige hundeområder. Har du f.eks. en hund der ikke bryder sig om det vilde vand, så er det helt klart ikke strandturen der vil give mening for din hund og har du desuden en hund som kan lide lidt under det der kaldes selektiv hørelse når først snuden rammer i jorden, så er det ret sikkert et indhegnet område du skal prioritere.

Indhegnede hundeskove har sine fordele

Det behøver ikke at føles som en gåtur i et fængsel, når der er tale om en indhegnet hundeskov. Det er langt fra sådan at man selv vil opdage indhegningen andet end når man ankommer og forlader området, fordi der selvfølgelig skal passeres et par låger.

Med de indhegnede områder er der desuden bedre sikkerhed for at du ikke forstyrre det vildt der måske er at finde i den ellers åbne natur og det kan især have betydning i perioderne hvor vildt netop har ynglet og har brug for ikke at blive forstyrret unødigt.

Nå du trænger til et getaway

Nogle områder har også træningsbaner til dig og din hund, hvor der kan trænes leg og lydighed uden line på hunden. Dette kan man hurtigt føle man har brug for, især hvis du bor i et område med by og meget aktivitet ellers.

Nu har du i hvert fald mulighed for at finde frem til de hundeskove der er i dit område og så er det bare med at besøge de forskellige steder, for at finde frem til den hundeskov der er lige noget for jer begge to.

få nyhedsbrevet

Til toppen