Er du friluftsnørd og skal giftes? Udendørs bryllup er perfekt til dig!

Er du friluftsnørd og skal giftes? Udendørs bryllup er perfekt til dig!

Er du friluftsnørd og skal giftes? Udendørs bryllup er perfekt til dig!

Skal du giftes og er lidt af en friluftsnørd? Så ville det jo passe perfekt til dig at have et udendørs bryllup. Det er selvfølgelig bedst at holde udendørs bryllup om sommeren, hvis det skal være herhjemme. Så skal du giftes til sommer, er det ved at være tid til at få planlagt det hele. 

 

Lokation

Hvor vil I holde brylluppet henne? Skal det være i jeres have, eller skal I have mere plads? Det er en god ide at undersøge mulighederne i god tid, hvis I vil holde jeres bryllup udendørs et andet sted end hos jer selv. 

Når I har fundet det perfekte sted til jeres bryllupsfest, skal I overveje teltmulighederne, hvis det ikke allerede er med til jeres valgte lokation. Det er ufattelig smukt, hvis man får et telt, hvor det kun er toppen, men det er mindre praktisk, hvis vejret bliver træls. Tag derfor med i jeres overvejelser, hvad I skal gøre, hvis vejret bliver dårligt, samt varmekilder til om aftenen, så det ikke bliver for koldt. 

 

Mad og drikke

Er dette ikke med i lokationen til jeres bryllup, er det ved at være på tide at overveje jeres muligheder. Hvad for noget mad kunne I tænke jer? Vil I bestille det hele, eller vil I lave noget selv? Skal det være en buffet af en art, eller skal det være anretning? Hvor skal maden bestilles fra? Undersøg jeres muligheder for at få det, I gerne vil have.

 

Pynt

Når der er styr på det praktiske, er det med at begynde at overveje, hvordan I vil have pyntet op til jeres bryllupsfest. Er du lidt af en friluftsnørd vil du nok gerne have det så naturligt og rustikt som muligt. I kan derfor vælge at pynte op med en masse grene, blade, blomster eller lignende. Det er alt sammen med til at give det mere rustikke og naturlige udseende.

Overvej også belysningen til brylluppet. Har I grene, der hænger i loftet eller lignende, kan I med fordel bruge lyskæder, da dette tilføjer mere til den hyggelige stemning.

I fører alt dette videre i mad, borddækning, sangskjulere, bryllupskagen, brudebuket osv. 

 

Uanset hvad I gerne vil have, så er det en god ide at få undersøgt jeres muligheder, så jeres bryllup bliver lige så magisk, som I gerne vil have det. 

få nyhedsbrevet

Til toppen